Assist-Trend Győr Kft. – A magyar higiéniai szolgáltató

Cégünk közel 15 éve aktívan részt vesz az Assist-Trend Kft.; Nord-Paper Kft (korábban FOREST-PAPÍR Kft.) márkaképviseleti, elosztási rendszerében. Az eltelt évek alatt Észak-Dunántúl egyik meghatározó higiéniai szolgáltatója lettünk.

Az Assist-Trend Győr Kft munkatársai elhívatottak abban, hogy a termékeink és szolgáltatásaink segítségével teljes körű higiéniai megoldást tudjunk nyújtani, az asztal-, mosdó-, konyha-, mosoda- és épülethigiénia területén.

Termék szortimentünket úgy alakítottuk ki, hogy lefedje a legtöbb gyártó- és szolgáltató szervezet általános higiéniai igényeit. A papírtermékeken, a professzionális konyha- és mosdóhigiéniai termékeken kívül az általános takarító- és tisztítószerek, kéz- és konyhahigiéniai adagolószerkezetek, valamint takarítóeszközök és kiegészítő termékek adják kínálatunkat.

Partnereink részére a személyre szabott szaktanácsadást kiemelt fontosságúnak tarjuk, amelyet a jól képzett, nagy gyakorlattal rendelkező kereskedelmi képviselők segítségével valósítunk meg. Termékek útját a raktárainkból a vevőkig úgy szervezzük meg, hogy a partnereink számára kiszámíthatóságot és folytonosságot és biztonságot adjon.

A raktározási és logisztikai folyamatok lerövidítése érdekében, valamint partnereink rugalmasabb, magasabb szintű kiszolgálásának biztosításának érdekében, 2013-ban a saját kirendeltséget nyitottunk Sopronban.

Célunk a partnereinkkel kialakított korrekt, jó kapcsolat megtartása és fejlesztése, annak érdekében, hogy elérjük vevőink maximális elégedettségét.

Nyitva tartás Győr:

  • hétfő-péntek: 8:00-16:00
  • szombat-vasárnap: zárva

Nyitva tartás Sopron:

  • kedd-csütürtök: 8:00-12:00
  • szombat-vasárnap: zárva

 

  • assist_trend_gyor_3
  • assist_trend_gyor_2
  • assist_trend_gyor_4
  • assist_trend_gyor_1

CÍM: 9028 Győr, Serfőző u. 8.
TELEFON: +36 (96) 338-910
FAX: +36 (96) 200-091
EMAIL: gyor@assist-trend.hu

CÍM: 9400 Sopron, Somfalvi út.10.
TELEFON: +36 (20) 379-9294
EMAIL: bolt.sopron@assist-trend.hu