Assist-Trend Kft. – A magyar higiéniai szolgáltató

Az Assist-Trend Kft. küldetése: termékek és szolgáltatások segítségével teljes körű higiéniai megoldások nyújtása a partnerek számára Magyarországon és Kelet-Közép-Európában; az asztal-, mosdó-, konyha-, mosoda- és épülethigiénia területén.

A lábatlani székhelyű, 100 %-ban magyar tulajdonban lévő Assist-Trend Kft. Magyarország egyik meghatározó higiéniai szolgáltatója. A Nord cégcsoporton belül a közületi, vendéglátó-ipari és szolgáltató szektor kiszolgálását tűzte ki célul, higiéniai papír- és vegyi termékek, takarítóeszközök szállításával, komplett higiéniai szolgáltatások nyújtásával, higiéniai és takarítási rendszerek kiépítésével.

Választékunk alakítása során mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeit magas minőségi színvonalon, kedvező ár-érték arány megtartásával elégítsük ki, legyen szó akár higiéniai papírtermékekről, adagolókról, HACCP kompatibilis vegyszerekről vagy takarító eszközökről, gépekről.

Termékeink hatékonyabb és szakszerűbb felhasználása érdekében különféle szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére, mint a padozatápolás, vegyszeradagoló rendszerek telepítése, karbantartása, szervizelése, higiéniai szaktanácsadás.

Partnereink számára

  • személyre szabott szaktanácsadással segítünk a megfelelő higiéniai megoldás kiválasztásában,
  • fejlett értékesítési és logisztikai hálózatunkon keresztül rövid határidővel házhoz szállítjuk a termékeket,
  • széles választékban kínáljuk a minden igényt kielégítő papír- és vegyi termékeket, takarító eszközöket, keféket, takarítógépeket; az asztal-, konyha-, mosdó-, mosoda- és épülethigiénia területére.

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási szabvány szerint működik, mely kiterjed a papír- és vegyi termékek, takarító eszközök és rendszerek forgalmazására, higiéniai és padozatápolási szolgáltatások nyújtására, valamint a raktározási és logisztikai folyamatokra.

Termékválasztékunk folyamatos fejlesztésével, a piaci igényeknek megfelelő választékbővítéssel, az egyedi igényekhez rugalmasan alkalmazkodva, teljes körű vevői megelégedettségre törekszünk, minőségi termékeket elérhető áron kínálva.

Assist_Trend_szolgaltatasi_teruletek

Főbb referenciáink: Hotel Azúr, Hunguest Hotel Forrás, Debreceni Gyógyfürdő, Hotel Nautis, Club Dobogómajor, Hotel Szilvás, Rába Quelle Győr, Mátrai Erőmű, Richter Gedeon Vegyészeti Gyár, Sió Patyolat, Flextronics, Pick Szeged Zrt., Auchan, Spar, Aldi, Zoltek

CÍM: 2541 Lábatlan, Rákóczi F. út 105.
TELEFON: +36 (33) 524 071
FAX: +36 (33) 524 070
EMAIL: info@assist-trend.hu
WEB: assist-trend.hu
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=Q9HXjQKbFz0
YOUTUBE CSATORNA:    https://www.youtube.com/user/assisttrend
FACEBOOK: https://hu-hu.facebook.com/AssistTrend/
CÉGISMERTETŐ: letöltés
letöltés