MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft.

Egy évtized alatt széleskörű országos ismertségre tett szert a Magyar Termék-rendszer, amely segít a vásárlóknak abban, hogy igazoltan magyar eredetű, megbízható árut választhassanak, a gyártóknak pedig abban, hogy megmutathassák ezt azoknak a fogyasztóknak, akiknek a döntéseiben fontos ez a szempont.

A tanúsító rendszert működtető MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. 2016-ban ünnepelte létrehozásának tizedik évfordulóját. A piac visszaigazolta az alapítók elgondolását, miszerint szükség van egy olyan minősítő rendszerre, ami megbízhatóan igazolja a termékekről és szolgáltatásokról azoknak a magyar eredetét, hogy a vásárlók biztosak lehessenek ebben, amikor eldöntik, mit vásárolnak.

Sokszínű és erős csapat tagjai a Magyar Termék védjegyek használói. Több mint 150 csaknem 4000 terméke és szolgáltatása használja már a Magyar Termék védjegyek valamelyikét. Nehéz lenne olyan, Magyarországon előállítható élelmiszert találni, amelyből valamelyik ne viselné ezt az emblémát. A védjegyeshasználók csapatában ráadásul a napi fogyasztási cikkek színe-java mellett megtalálni a termékek és szolgáltatások legszélesebb körét. A védjegyhasználók között ott van a Bramac tetőcserepet vagy DDC cement éppúgy, mint a Republic zenekar nagylemeze, vagy a legújabb csatlakozók közül például a NaturAqua Emotion ásványvizet.

A Magyar Termék-védjegyek segítenek abban, hogy akiknek a vásárlásnál fontos szempont a magyarországi munkahelyek megőrzése, a hazai adóbevételek növelése és a környezet minél kisebb terhelése, azok tudatosan és biztonsággal választhassanak ilyen termékeket. A használt három védjegy közül a Magyar Termék feliratú azt jelzi, hogy az áru magyar alapanyagból, Magyarországon készült. A Hazai Termék összetevőinek legalább 50 százaléka magyar és a feldolgozás minden egyes lépése Magyarországon történt. A Hazai Feldolgozású Termék pedig Magyarországon feldolgozott, de többségében import eredetű összetevőket tartalmazó árut jelöl.

 

_magyar_termek_bemutatkozo
CÍM: 2541 Lábatlan, Rákóczi F. út 165.
TELEFON: +36 (20) 775-7786
WEB: amagyartermek.hu
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=-TKZ5X1VPNU
YOUTUBE CSATORNA:    https://www.youtube.com/c/Amagyaranyero
FACEBOOK: https://www.facebook.com/amagyaranyero/