Rólunk írták

RTL Klub, Lifestyle magazin

A környezet védelme egyre fontosabb téma, amelyhez már nem elég ha beszélünk róla, hanem minél többen, és többet kell tennünk. Mi elindítottuk a Crepto Inspiratív dobozos wc papírral és a Szilvia Inspiratív konyhai törlővel a saját hozzájárulásunkat a fenntarthatóbb jövőhöz. A videón erről a témáról van szó. Tegyünk együtt a tisztább Földért!

Visszatér a piacra a Szilvia és a Crepto

Újra megjelenik a boltok polcain a Crepto és a Szilvia. A jól ismert márkákat a Magyar Piszke Kft. vezeti vissza a piacra, környezetvédő csomagolásban, papírdobozban is kínálva azokat.

index.hu / 2019.05.29. 12:32

Link-> Stubnya Bence

Feléled a Magyar Piszke Papír – visszatér sok hagyományos, jól ismert márka

Az új trend, a környezettudatosság erősödése hozhat új lehetőséget a korábbi évek topmárkáinak – állítja Bodrogai Ferenc, a Magyar Piszke Papír cégvezetője.

Világgazdaság / 2019. 04. 24. 11:02

Link-> Kotroczó Melitta

Eltűnt magyar márkák kerülnek a boltok polcaira - sokan meglepődhetnek

Hét év után újraindult az egykori állami Piszkei papírgyár által felfuttatott és évtizedekig piacvezető Crepto márkájú toalettpapírok, Szilvia papírtörlők és Nárcisz papír zsebkendők gyártása. A Magyar Piszke Papír Kft. további öt új háztartás-higiéniai papírtermékkel rukkolt elő, a teljes palettát pedig 14-re kívánják bővíteni a közeljövőben.

napi.hu / 2019. március 21. csütörtök, 07:06

Link-> K. Kiss Gergely