Rólunk

Bemutatkozunk
 

A MAGYAR PISZKE PAPÍR Kft., korábbi nevén Nord Paper Kft., még elötte FOREST-PAPÍR Kft. 1994-óta van jelen a magyarországi higiéniai papír piacon, mely idő alatt jelentős elismerést vívott ki a papír-szakmában itthon és világszerte. Hitünk és szándékaink szerint a cég üzleti kapcsolatait a megbízhatóság és a magas szakmai színvonal jellemzi. A cég életében kulcsfontosságú a 2016-ban történt akvizíció, melynek következtében a Forest márkát és a lakossági higiéniai üzletágat az olasz Sofidel csoport vette át.

Vállalatunk a 2019 márciusában lejárt versenytilalmi egyezmény után ismét megjelent a lakossági piacon, de a fő fókusz továbbra is a nagykereskedelmi szektor ellátása higiéniai papírtermékekkel, a következő termékcsoportokban:


Az érdekeltségi kör
 

A MAGYAR PISZKE PAPÍR Kft. érdekeltségi körébe tartozik több vállalkozás, a legnagyobb, az Assist-Trend Kft., mely a közületi higiéniai területen értékesíti a termékeket és nyújt különféle szolgáltatásokat. De a csoport tagja az Omega Bázis Kft. is, mely bio és gluténmentes élelmiszereket gyárt és forgalmaz.

A MAGYAR PISZKE PAPÍR érdekeltségi körébe tartozó vállalatok:


Így dolgozunk
 

Cégünk gyártókapacitása Tökölön üzemel az Állami Partner Program egyik fő zászlóshajójával, a Duna Papírral szoros együttműködésben. A Duna Papír Kft. 100 %-ban állami tulajdonú társaság, amely a Büntetés-végrehajtás keretein belül jogszabályokban rögzített közfeladatot lát el. Ezáltal biztosítva a fogvatartottak foglalkoztatását a munka világában, a piac által is elismert értékteremtő tevékenység megszervezésével. Így közvetve a Nord-Paper Kft. is támogatja azt fontos állami célkitűzést, hogy az elítéltek foglalkoztatása növekvő tendenciát mutasson.

 

Kik is vagyunk?


Küldetésünk

Stabil háttérre és szaktudásra építve, célunk a jó és állandó minőségű higiéniai papírtermékek előállítása, partnereink megbízható beszállítójaként.

Szívügyünk emellett a Magyar Termék, hiszen a cég főtulajdonosa, Bodrogai Ferenc kezdeményezése alakult meg 2006-ban a Magyar Termék Nonprofit Kft. A cég védjegyei mára a legismertebb Magyar Termék, Hazai Termék és Hazai Feldolgozású Termék szimbólumok a hazai piacon.


Erősségeink: a munkatársak

Hiszünk abban, hogy jó termékek csak szakértelemmel és odafigyeléssel készülhetnek, ezért nagy gondot fordít a vállalat a munkatársak kiválasztására és fejlesztésére. Bízunk munkavállalóink hosszútávú elköteleződésében, melyet különböző motivációs csomagokkal, előmeneteli lehetőségekkel segítünk.

Kollégáink munkaidőn kívüli rekreációját is támogatjuk: modern gépekkel felszerelt konditerem áll rendelkezésükre és masszázs igénybevételére is van mód, elsősorban a fizikai munkavállalók számára.

Csapatunk

 • Schmidt Orsolya

  beszerzési vezető : Szinte az alapítás óta, a cég beszerző csapatának tagja. Jelenleg a vállalat…

 • Hörömpöliné Áy Judit

  termelési vezető : Világéletében papírral foglalkozott, a Piszkei Papírgyárban szerezte meg széleskörű szakmai tudását. Ma…

 • Bodrogai Ferenc

  ügyvezető / fő tulajdonos : Pályafutását a nagy múltú Piszkei Papírgyárban kezdte, a privatizációt követően…

 • Kecskeméti Attila

  értékesítési és marketing vezető : 1999 óta dolgozik a cégcsoportnál különböző pozíciókban. Először beszerző, majd…